Laadukkaat työkalut Raahen IKH-myymälästä

Henkilökuntamme tuntee työkalut ja varaosat kuin omat taskunsa

Oulun Autohuolto Oy on aina palvellut asiakkaitaan monipuolisesti ja asiantuntemuksella. Toukokuussa 2015 laajensimme tilojamme 600 neliöllä ja avasimme huoltokorjaamomme yhteyteen IKH:n työkalu- ja varaosamyymälän, josta asiakkaamme voivat tulla hakemaan huippulaadukkaat työkalut. Raahen laajimpiin kuuluva tuotevalikoimamme on koostettu palvelemaan niin ammattilaisten kuin yksityistenkin asiakkaiden tarpeita. Hyllyjen välissä ei tarvitse harhailla yksinään, sillä pidetyt myyjämme ovat aina valmiina auttamaan. Meidät tunnetaan hyvästä palvelusta, ja tämä pätee luonnollisesti myös myymälän puolella. Poikkea ostoksille vaikka tankkauksen yhteydessä tai tutustu valikoimaan rauhassa autohuollon ajan.

IKH-työkalut ja traktorin varaosat suoraan hyllystä

IKH-työkalut ja traktorin varaosat suoraan hyllystä

Olemme virallinen IKH Työkalut ja Varaosat -jälleenmyyjä. Meillä on erittäin laaja tuotevalikoima, joka painottuu etupäässä erilaisiin työkaluihin ja oheistuotteisiin. Erikoisuutenamme hyllystä löytyvät myös traktorin varaosat, joiden olemme huomanneet olevan kysyttyä tavaraa meillä päin. Autohuollon tai -korjauksen yhteydessä tilaamme varaosat aina erikseen autokohtaisesti, joten siksi vain traktorin varaosat löytyvät hyllytavarana.

Mikäli jotakin työkalua/osaa ei löydy hyllystä, pystymme hankkimaan sen asiakkaalle hyvinkin nopealla aikataululla; uutta tavaraa tilataan viitenä päivänä viikossa.